Aktualitete

NUK PRITEJ KJO/ Ja se si po perpiqet qe Serbia ta fri kesoje Kosoven qe mos te apIikoje ne KeshiIIin e Sig urise duke..

NUK PRITEJ KJO/ Ja se si po perpiqet qe Serbia ta fri kesoje Kosoven qe mos te apIikoje ne KeshiIIin e Sig urise duke..
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

-NUK PRITEJ KJO/ Ja se si po perpiqet qe Serbia ta fri kesoje Kosoven qe mos te apIikoje ne KeshiIIin e Sig urise duke..

-Mediat serbe që ko.ntrollohen nga push teti i presidentit Vuçiq shkruajnë se Serbia do të akti.vizojë kamp anjën e saj për tërheqjen e njo.hjeve ndaj Kosovës nga disa shtete nëse Prishtina zyrtare aplikon për anë.tarësim në Kë.shillin e Evropës.Sipas Novostit, Serbia ka pre.mtime të fo rta se 14 shtete janë gati ta tërheqin njohjen e pavarë.sisë së Kosovës.

Sipas tyre, deklarata e krye.ministrit të Kosovës, Albin Kurti në konf erencën me ka.ncelarin Olaf Scholz se Kosova synon aplikimin në Kë.shillin e Evropës është shkelje e Marë veshjes së Uashingtonit, e që lë të ha.pur mundësinë që Serbia të tërhiqet nga marrëveshja e nën.shkruar.Pas takimit në Berlin, pre.sidenti Vuçiq ka theksuar se nëse nuk respektohet Marrëveshja e Ua.shingtonit “duart tona do të për.caktohen.”Sipas zyrtarë.ve serbë, Beogradi s’do ta bëjë lëvizjen e parë “pasi do të dek.laroheshin si prov okatorë”.Diplomati serb në pe.nsion, Zoran Milivojeviq, thotë se njoftimi i krye.ministrit Kurti për aplikim në Këshil lin e Evropës nuk është vetëm dek.laratë e tij por është e sink ronizuar me perëndimin e që ka.ncelari Scholz është i mirë info.rmuar për këtë.

Related posts
Aktualitete

Fat I Madh !! Ne Kete Video Shihet Se Si Ush Tarit Amerikan Nuk I Hapet Parashuta Por Ne Fund Ndodh Mrekullia Duke..

Aktualitete

Thirrje Qeverise Se Kurtit ! E Keni ”Trenin E Fundit Per Ne Washington” Sa Me Shpejt Mbaro Pune Me Serbine..

Aktualitete

Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Per Qytetaret : Pako E Fundit Ja Sa Ndihma Do Te Ndahen Per Penzioneret, Familjet Sociale Dhe..

Aktualitete

Po Te Ishte Tek Ne Shteti Si Duhet Dhe Po Te Kishte Ligj Ne Kosove, Rrahman Jasharaj Do Ndiqej PenaIisht..

Leave a Reply

Your email address will not be published.