Aktualitete

Dacic i nervozuar para qytetareve te tij / Tregon se a i ka siguruar Kosova votat per ne KeshiIIin Evropian..

Dacic i nervozuar para qytetareve te tij / Tregon se a i ka siguruar Kosova votat per ne KeshiIIin Evropian..
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

-Dacic i nervozuar para qytetareve te tij / Tregon se a i ka siguruar Kosova votat per ne KeshiIIin Evropian..

-Krye.tari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daciq, ka komentuar aplikimin për anë.tarësim të Kosovës në Kësh illin e Evropës, të cilin Ministrja Gërvalla e dërgoi të enjten, duke dek.laruar se Kosova nuk po e përkrah asnjë marrë.veshje të arritur.

Daciq, në një prononcim për ga.zetën serbe, “Novosti”, ka thënë se Kosova ka votat e ne.vojshme për anëtar ësim në Këshillin e Evropës, mirëpo nuk ka shans të anë.tarësohet në organizata tjera.“Në Kësh ill kanë shumicën e ne.vojshme, por në organizatat tjera në nivel të Ko.mbeve të Bashkuara nuk kanë asnjë shans”, ka thënë Daçiq për “Novo.sti”.Ndryshe, Kosova ka aplikuar për anë.tarësim në Kës hill të Evropës, dhe gjasat për të bërë anë.tare janë të mëdha, sidomos tani kur Rusia është përjashtuar nga kjo orga nizatë ndër.kombëtare.

Related posts
Aktualitete

Fat I Madh !! Ne Kete Video Shihet Se Si Ush Tarit Amerikan Nuk I Hapet Parashuta Por Ne Fund Ndodh Mrekullia Duke..

Aktualitete

Thirrje Qeverise Se Kurtit ! E Keni ”Trenin E Fundit Per Ne Washington” Sa Me Shpejt Mbaro Pune Me Serbine..

Aktualitete

Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Per Qytetaret : Pako E Fundit Ja Sa Ndihma Do Te Ndahen Per Penzioneret, Familjet Sociale Dhe..

Aktualitete

Po Te Ishte Tek Ne Shteti Si Duhet Dhe Po Te Kishte Ligj Ne Kosove, Rrahman Jasharaj Do Ndiqej PenaIisht..

Leave a Reply

Your email address will not be published.