Aktualitete

E FUNDIT / Dy avione Rus hyjne ne qieIIin e Turqise pak ore mbrapa pasi kaIuan ata te Ame rikes ! Cfare po zihet…

E FUNDIT / Dy avione Rus hyjne ne qieIIin e Turqise pak ore mbrapa pasi kaIuan ata te Ame rikes ! Cfare po zihet…
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

-E FUNDIT / Dy avione Rus hyjne ne qieIIin e Turqise pak ore mbrapa pasi kaIuan ata te Ame rikes ! Cfare po zihet…

-Dy avi onë rusë janë parë duke flut.uruar mbi hapësirën ajr ore të Turqisë në NATO vetëm disa orë pasi Fo rcat Aj rore të SHBAsë kaluan në të njëj tën zonë thonë mediat brit anike Daily Express thotë se avionët e Moskës kanë qenë du.ke fluturuar në drejtime të kundërta rreth hapë sirës ajr ore të Turqisë pak pas orës 00:20 CivMilAir publikoi pamjet që trego.nin dy avionët e Kremlinit flu turuar mbi Turqi.

Këta dy avi onë rusë nuk po i shmangen ha pësirës ajrore turke Turqia është i vetmi vend anë.tar i NA TOs që ende lejon avi onët e regjis.truar rusë të vijnë dhe të shkojnë lirshëm shkruan ajo.

Anka raja e ka kundër shtuar anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO bashkimi i këtyre dy ven.deve me aleancën e zemëron Moskën por Turqia thotë se ka arsyet e saj për këtë kundër.shtim të cilat lidhen me mbështetjen që sipas Rexhep Tajip Erdoanit këto vende i kanë dhënë Par tisë Punë tore të Kurdi stanit e cila është e nda.luar nga autori tetet turke.

Related posts
Aktualitete

Fat I Madh !! Ne Kete Video Shihet Se Si Ush Tarit Amerikan Nuk I Hapet Parashuta Por Ne Fund Ndodh Mrekullia Duke..

Aktualitete

Thirrje Qeverise Se Kurtit ! E Keni ”Trenin E Fundit Per Ne Washington” Sa Me Shpejt Mbaro Pune Me Serbine..

Aktualitete

Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Per Qytetaret : Pako E Fundit Ja Sa Ndihma Do Te Ndahen Per Penzioneret, Familjet Sociale Dhe..

Aktualitete

Po Te Ishte Tek Ne Shteti Si Duhet Dhe Po Te Kishte Ligj Ne Kosove, Rrahman Jasharaj Do Ndiqej PenaIisht..

Leave a Reply

Your email address will not be published.