Aktualitete

Ministri Serb, Aleksander VuIin kapet ashper me KIitschkon pas dekIarates qe krahasoi Ukrainen me Kosoven / Ja cfare i tha VuIin..

Ministri Serb, Aleksander VuIin kapet ashper me KIitschkon pas dekIarates qe krahasoi Ukrainen me Kosoven / Ja cfare i tha VuIin..
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

-Ministri Serb, Aleksander VuIin kapet ashper me KIitschkon pas dekIarates qe krahasoi Ukrainen me Kosoven / Ja cfare i tha VuIin..

-Mini stri i Brendshëm serb Aleksandar Vulin ka rea.guar ash për ndaj kryetarit të Kievit Vit ali Kli tschko i cili siç raportoi gazeta shqip tare në Zvicër Le Canton 27.ch tha se do të çlir.ohen nga Rusia siç u çl irua Kosova nga Serbia.

Vulin pret endon se Klitschko se njeh hist orinë duke rea.guar ndaj dekl aratave të Klitschkos se ukrainasit po Iu f tojnë kundër oku patorit rus ashtu siç lu ftonin shqip.tarët kundër okup atorit serb Vulin tha në një dekl aratë me shkrim se ai që e krah ason Donbasin dhe Kosovën duhet të jetë i gat.shëm ti shkojë deri në fund krahasimit.

Nëse Klitschko prete ndon se shqiptarët u push.tuan dhe se e hoqën Serbinë dhe okup atorin serb me reb elim të ar matosur atëherë edhe rusët në Donbas janë të oku.puar dhe kanë të drejtë ta heqin qafe oku patorin ukra inas tha Vulin.

Sip as tij atë që Klitschko ua njeh shqipt.arëve do të duhet t’ua njohë edhe rusëve në Ukrainë rapor ton gazeta serbe, Danas.

Related posts
Aktualitete

Fat I Madh !! Ne Kete Video Shihet Se Si Ush Tarit Amerikan Nuk I Hapet Parashuta Por Ne Fund Ndodh Mrekullia Duke..

Aktualitete

Thirrje Qeverise Se Kurtit ! E Keni ”Trenin E Fundit Per Ne Washington” Sa Me Shpejt Mbaro Pune Me Serbine..

Aktualitete

Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Per Qytetaret : Pako E Fundit Ja Sa Ndihma Do Te Ndahen Per Penzioneret, Familjet Sociale Dhe..

Aktualitete

Po Te Ishte Tek Ne Shteti Si Duhet Dhe Po Te Kishte Ligj Ne Kosove, Rrahman Jasharaj Do Ndiqej PenaIisht..

Leave a Reply

Your email address will not be published.