Aktualitete

Isa Mustafa i le fajet Vjosa Osmanit per mos IiberaIizimin e vizave / Duke thene se ajo duhej te…

Isa Mustafa i le fajet Vjosa Osmanit per mos IiberaIizimin e vizave / Duke thene se ajo duhej te…
SHlKO ME POSHTE!


SHlKO ME POSHTE!

-Isa Mustafa i le fajet Vjosa Osmanit per mos IiberaIizimin e vizave / Duke thene se ajo duhej te…

-Ish krye ministri i Kos ovës Isa Mustafa ka rea.guar pas sami tit të sotëm që u mbajt në Bruksel ai në një postim në Facebook tha se presi.denti francez Emmanuel Macron nuk është i vetmi që e bllo.kon proc esin e lib eralizimit, pasi sipas tij bllo kues është edhe presi dentja Vjosa Osmani.

Isa Mustafa tha se sot Osmani nuk është ta kuar me bl lo uesin e lib era.lizimit Emmanuel Macron siç u rapo rtua por në Bruksel u tak.uan dy bllokuesit e libe raliz imit.

Me pas veç pak fyt yrë Vjosa Osmani e disa të tjerë në Qev.eri e në Kuvend do ta mbyllnin gojën për liberaliz imin. Presi dentja Osmani nuk u takua sot me blloku.esin e liber alizimit Makron ashtu siç u raportua.

Por dy bllok uesit e liberalizimit Osmani dhe Makron u tak.uan në Bruksel gati më shkuan lotët kur e lexova dekla.ratën e Vjosës se vetëm asaj i është dash ur viza për këtë takim në Brukse. Çfarë ironie kjo men.don se populli e ka mbajtje men.djen e peshkut ka shkruar Mustafa.

Related posts
Aktualitete

Fat I Madh !! Ne Kete Video Shihet Se Si Ush Tarit Amerikan Nuk I Hapet Parashuta Por Ne Fund Ndodh Mrekullia Duke..

Aktualitete

Thirrje Qeverise Se Kurtit ! E Keni ”Trenin E Fundit Per Ne Washington” Sa Me Shpejt Mbaro Pune Me Serbine..

Aktualitete

Albin Kurti Jep Lajmin E Madh Per Qytetaret : Pako E Fundit Ja Sa Ndihma Do Te Ndahen Per Penzioneret, Familjet Sociale Dhe..

Aktualitete

Po Te Ishte Tek Ne Shteti Si Duhet Dhe Po Te Kishte Ligj Ne Kosove, Rrahman Jasharaj Do Ndiqej PenaIisht..

Leave a Reply

Your email address will not be published.